Nytt namn - samma yoga

Namnbytet är klart. Studio Karma Akademi har blivit Yoga med Sofia.

Så är bytet av namn på min prenumerationstjänst klart. Det var inte så enkelt som jag trodde. Det var mycket pyssel med domäner och inställningar, sånt som inte syns på sidan men som märks när det inte fungerar. 

Nu är det klart!! Underbart!

Jag har så många yogaklasser som jag vill spela in och lägga upp. Jag ska börja nästa vecka med några och sedan kommer de under hösten. Några vinyasa, ett par mjukyoga, några yinyogaklasser och fyra olika yoga nidra. Jag tänker mig några teknikklasser också där jag fokuserar på enskilda positioner eller typer av positiner. Som vridningar eller bra positioner för ryggen. Det känns skönt och spännande att kunna fokusera på det igen!

Naturligtvis kommer det liveklasser också! Datum kommer inom kort, jag måste stämma av med den lokal jag tänker vara i så att det fungerar. Det blir tre stycken under hösten, i oktober, november och december. Och troligen något under julen också.