Den här klassen kan inte köpas just nu

YOGA NIDRA OCH AVSLAPPNING

Kom till ro med yoga nidra och avslappningsövningar. Inspelade klasser att se och lyssna till när och var du vill.

Yoga nidra med Studio Karma

Yoga Nidra är att ledas ner och in i en djup avslappning, där du vilar i mellanrummet mellan sömn och vakenhet. Du hamnar i det stadie där hjärnan och sinnet återhämtar sig som mest. Trots att en yoga nidra oftast är 20 - 30 minuter lång upplever många att de får en ordentlig återhämtning motsvarande flera timmars sömn. Vi fyller på och byter ut till nya nidror med  jämna mellanrum. 

Yoga nidror och avslappningsövningar som ligger ute just nu

Vi har alltid minst tre filer som ligger ute för dig att lyssna till. Vi byter ut dem allteftersom, för att du ska få variation, men vi låter dem ändå  ligga så pass länge att du vänjer dig vid dem. Det tar ibland några lyssningar innan sinnet kommer till ro ordentligt.

Du förbereder en plats att vara på. Se till att du kan vara ostörd och att du kan ligga bekvämt, på golvet eller i en säng eller soffa. Du kan också sitta i en fåtölj, eller varför inte på bussen.Det viktiga är att du hör vad som sägs, kanske vill du använda lurar av något slag. Du behöver egentligen inte se filmen, det är oftast ett ljus som brinner eller en vacker blomma. Det är ljudet och det läraren säger som är viktigast.

Så fungerar det
Du betalar för fri tillgång till alla våra nidror och avslappningar genom att prenumerera. Du har ingen uppsägningstid, du kan när som helst avsluta din prenumeration. När den betalda perioden är över avslutas prenumerationen. Våra nidror och avslappningar ingår  i det större paketet Studio Karma Akademi.