Yoga med Sofia

Yogaklasser, avslappning, andningsövningar och mycket annat.

-Personligt, äkta och med värme

Så fungerar det
Du betalar för fri tillgång till alla inspelade yogaklasser, meditationer, yoga nidras och annat genom att prenumerera. Du har ingen uppsägningstid. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och när den senast betalda perioden är över avslutas prenumerationen. Betald månadskostnad återbetalas ej.

Välj hur du vill betala
Yoga med Sofia är en prenumeration. Du kan välja att betala varje månad eller för ett helt år i taget.

Vad du får
Yogaklasser och annat är inspelat till stor del på Studio Karma i Norrtälje, några är inspelade hemma hos Sofia. Med jämna mellanrum har vi livesända klasser. Dessa spelas in och laddas upp till Yoga med Sofia.

Två olika sätt att prenumerera

Månadsvis

189 SEK /month


Helår

1700 SEK /year


Liveklasser

Du som prenumererar på Yoga med Sofia bjuds in till liveklasser då och då. Dessa spelas också in och du kan se dem i efterhand. Det kan vara en kortare yogaklass med visst tema, det kan vara en föreläsning i ett intressant ämne eller en avslappnande Yoga Nidra till kvällen. Live och direkt endast för dig som prenumererar.

Vad är Yoga med Sofia?

Jag heter Sofia och jag är yogalärare. Jag har drivit en stor yogastudio i Norrtälje, Studio Karma.

 Yogaklasserna i studion sändes också online och många frågade om det gick att se dem i efterhand. Då startade tankarna kring att ha en prenumerationstjänst med inspelade yogaklasser, andningsövningar, meditationer och avslappningsövningar. Ett medlemsskap där du kan yoga så mycket du vill.

För att göra det så enkelt som möjligt har vi valt att inte ha någon uppsägningstid, du prenumererar så länge du vill. Det pris som du får när du startar din prenumeration har du så länge prenumerationen löper på. Just nu kostar prenumerationen 189 kronor för nya medlemmar.

En månad i taget, eller hela året på en gång

Månadsvis

189 SEK /month


Helår

1700 SEK /year


Vi skapar det innehåll vi själva vill ha

Vi vet hur det är. Den ena dagen är inte den andra lik. Ibland har man flera timmar för sig själv och kan yoga i lugn och ro. Ibland blir det 15 minuter yinyoga för ryggen. Till Yoga med Sofia kan vi spela in det vi själva vill ha och behöver.

Möjligheterna är oändliga. Hör gärna av dig om det är något du saknar som du vill att vi gör!

En månad i taget, eller hela året på en gång

Månadsvis

189 SEK /month


Helår

1700 SEK /year